« Takaisin

HappyDog Mini Irland 4kg

Kaikille niille, jotka etsivät jotakin erityistä tai jotka erityisten ravitsemusvaatimusten vuoksi joutuvat käyttämään erityisruokaa, tarjoaa Happy Dog ainutlaatuisen mahdollisuuden:

Irland, valmistettu puhtaasta lohesta & kaniinista, ohrasta, kaurasta ja perunoista. Ainutlaatuinen Happy Dog Supreme LifePlus Concept® luonnollisista, hyvin pitkään tunnetuista aineksista täydentää tämän erityisen reseptin Super Premium -laatuiseksi kuivatäysravinnoksi.

Erityisten ainesosien (ei sisällä lammasta, siipikarjaa, riisiä, soijaa tai maissia), erityisen valmistusmenetelmän ja ainoastaan 21 %:n proteiinipitoisuuden ansiosta Irland soveltuu erittäin hyvin myös herkkien koirien ja niiden erityisten tarpeiden tietoiseen ravitsemukseen.

RAVINTOSISÄLTÖ

Hinta:22.00 €

Suosittelemme myös

MUSH jauhettu kana

kana-jauhettu-500g-web-500x500-c-default.jpg&width=280&height=500
Kaikki lihapakasteet ainoastaan noutomyyntinä!
Saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun tilauksesi on noudettavissa
varastotilanne vaihtelee, toimitusaika 1-21vrk



MUSH B.A.R.F. Basic® Kana jauhettu on hyvä lisä BARF-ruokavalioon. Kana sulaa koiran elimistössä helposti ja onkin siksi erinomainen vaihtoehto..
Hinta: 2.20 € - 39.60 €

HappyDog Mini Africa 4kg

HDminiafrica.jpg&width=280&height=500
Parasta strutsinlihaa kaikkein vaativimmille koirille.

Epätavallisen maukas Super-Premium-täysravinto Happy Dog Africa on ihanteellinen kaikille vaativille herkkusuille, jotka etsivät jotakin erityistä tai ovat erittäin valikoivia. Se soveltuu myös erityisesti keskikokoisten ja suurten rotujen ravinnon..
Hinta: 30.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »