« Takaisin

MUSH Vaisto® Vihreä sika-nauta-kana 10kg



!!HUOM!! Ainoastaan nouto myymälästä!!

MUSH Vaisto® Vihreä, nauta-sika-kana, on koiran täysravinto, joka on suunniteltu erityisesti koirille, jotka aloittavat raakaruokinnan tai joilla on syystä tai toisesta hitaampi ruuansulatus. Siksi se sopii raakaruokintaan siirtyvien lisäksi myös esim. ikääntyville tai painoa pudottaville koirille. Vaisto Viherän luumäärä on 6%, maksan määrä 6%.

Vaisto tuotteet ovat täysin lisäaineettomia, kaikki tarvittavat ravintoaineet tulevat ensiluokkaisista, kotimaisista raaka-aineista ja tästä syystä siihen ei ole lisätty edes vitamiineja! Raaka-aineet ovat myös mahdollisimman prosessoimattomia; Ne toimitetaan meille, jauhetaan, sekoitetaan ja pakastetaan. Muuta käsittelyä ne eivät tarvitse.

MUSH Vaisto® on kotimainen täysravinto - raakaruokinta ei koskaan ole ollut helpompaa.
  • Laaja, puhdas raaka-ainerepertuaari kotimaisilta perhetiloilta varmistaa täysipainoisuuden ilman lisättyjä vitamiineja. Ruokaan ei tarvitse lisätä mitään eikä käyttää lisäravinteita.
  • Helppokäyttöiset, pienet levyt (laatikossa n. 41 levyä á 245g)
  • MUSH Vaisto® sisältää kolmen eri eläimen lihaa, luita ja sisäelimiä ja soveltuu kaikille koiraroduille.
  • Tuotteet ovat 100 % luonnollisia, koiranruoassamme ei ole lisä- tai säilöntäaineita, eikä viljaa.
  • Raakapakastetuissa tuotteissa luonnolliset ravintoaineet säilyvät parhaalla mahdollisella tavalla.

KOOSTUMUS: nauta 47% (maha, liha, keuhko, sydän, maksa, rusto), kalkkuna 38% (liha, luu, rusto), lohi 10% (lohi ruotoineen), kasvikset, hedelmät ja öljyt 5% (parsakaali, lehtisalaatti, omena, porkkana, kylmäpuristettu auringonkukkaöljy, camelinaöljy).

Hinta:41.50 €