« Takaisin

PetID lemmikkitunniste

PetID on lemmikkisi oma sähköinen henkilökortti/tietokansio.

  • PetID:n avulla lemmikkisi tärkeät tiedot pysyvät aina mukana kaulapannassa esimerkiksi lääkärikäyntiä varten.
  • Jos lemmikkisi katoaa saa löytäjä PetID:n avulla helposti selville puhelinnumerosi, jotta saat nopeasti kadonneen lemmikkisi takaisin.

PetID-tunnistelaatan käyttöönotto on helppoa. Tilin luotuasi muistioon kirjoitetaan tiedot lemmikistä, kuten lemmikin nimi, rokotus- ja sirutustiedot, luonne, terveys ja yhteystietosi katoamisen varalta. Voit tallentaa tilille myös haluamiasi muita tietoja, kuten mahdollisen erityisruokavalion tai allergiat, vakuutustiedot yms. Voit itse määritellä, mitä tietoja katoamistilanteessa lemmikin löytäjä saa tietoonsa tunnisteen skannatessa ja mitkä ovat vain sinun tiedossasi. Valmistaja ei myöskään saa vain sinulle tarkoitettuja tietoja.
 
- PetID-tunniste hyödyntää NFC-teknologiaa ja lisäksi siinä on QR-koodi. Skannaamalla tunnisteen älypuhelimella lemmikin löytäjä saa antamasi tiedot lemmikistäsi (esim. nimi, luonne, terveys). Katoamistilanteita varten muista kirjoittaa yhteystiedot hätätilanteessa -kohtaan puhelinnumerosi.
 
- Voit valita näkyvissä skannattaesssa -valinnan avulla, mitä tietoja lemmikin löytävä saa ja mitkä tiedot ovat vain sinun käytettävissäsi.
 
- Voit hyödyntää PetID-tunnistelaattaa myös esim. pennun kasvun seurannassa tai painonpudotuksessa mittausarvot-osiossa. Tiedot pysyvät tallessa ja näet graafisesta käyrästä helposti yleiskatsauksen.
 
- PetID on vedenpitävä ja pakkasenkestävä.
 
- Suomalainen innovaatio ja ohjelmistoalusta, kasattu Suomessa.
 
Käyttöönotto: Huom! Tarvitset sähköpostiosoitteen luodaksesi profiilin.
1. Etsi tuotteessasi oleva yksilöity merkkisarja, joka on oma PetID- koodisi. Mene osoitteeseen www.sos1.me/PetID-koodisi. Vaihtoehtoisesti voit skannata QR-koodin ja luoda tilin puhelimella. iPhone iOS 11 lukee QR-koodin kameralla yksinkertaisesti tähtäämällä kamera kohti QR-koodia kameran ollessa toimintavalmiina ja erillistä QR-lukijaa ei tarvita.

iOS 11 -puhelimella voi lukea ActiveMEDI-tuotteita myös NFC (Near Field Communication) -tekniikalla. Käyttääksesi iPhonen NCF-lukijaa lataat vain ilmaisen NFC-sovelluksen app storesta. Avaa sovellus ja olet “Ready to Scan” tilassa. Kun asetat puhelimesi lähelle ActiveMEDI MedID:tä tai PetID:tä, puhelimesi tunnistaa tägin ja lukee sen.
 
2. Selaimeesi avautuu PetID- aktivointiin tarkoitettu sivu, jonka ohjeita seuraamalla luot lemmikillesi PetID- profiilin ja kytket sen PetID:hen. Saat sähköpostiisi linkin, joka on voimassa 24 h. 
 
3. Luotuasi profiilin olet valmis. PetID on nyt toiminnassa.

Jos löydät lemmikin, jolla on PetID:
Skannaa NFC tai vaihtoehtoisesti lue älypuhelimella QR-koodi. Tätä varten on saatavilla ilmaisia sovelluksia. Salli kysyttäessä sijaintisi näyttäminen. Saat tiedot lemmikistä ja omistajan puhelinnumeron karkulaisen kotiin palauttamista varten. 

 

Hinta:10.00 €24.90 €