« Takaisin

Non-Stop White Fish Omega-3 kalaöljy

Non-stop dogwear White Fish Omega-3 on lisäaineeton puhdas öljy valkoisista syvänmeren kaloista, pääasiallisesti sardellista. Käytämme tätä (18/12) öljyä, koska siinä on korkea Omega-3 pitoisuus, erityisesti kahta välttämätöntä rasvahappoa EPA ja DHA. Kalasta saatavan öljyn Omega-3 arvot riippuvat siitä, mitä kala syö koska kala ei itse tuota paljoakaan öljyä. Luonnonvaraiset kalat syövät kaloille luonnollista ruokaa ja tämän vuoksi niistä saadaan öljyä, jossa on korkeat EPA ja DHA pitoisuudet.

Öljy erotetaan ja testataan Norjassa laadun takaamiseksi ja sen varmistamiseksi, että koira saa tuoretta tuotetta, joka ei ole härskiintynyt. Erotusprosessi suoritetaan tavalla, joka takaa tuoreuden.

Tutkimuksessa on kerrottu, että sekä EPA: n että DHA: n korkealla tasolla voi olla positiivinen vaikutus sydämeen *, kun taas korkea DHA-taso antaa positiivisen vaikutuksen näkökykyyn- ja aivoille **. Siksi on hyvä varmistaa, että koira saa säännöllisesti Omega-3: a. Muut vaikutukset Omega-3: lla voivat olla koirallesi sileämpi turkki, terveempi iho, vahvemmat kynnet, tassut ja nivelet. Se voi myös ehkäistä tulehduksia. Valkoinen kala ei värjää koirien turkkia, toisin kuin punaisesta kalasta saatu Omega-3 voi tehdä.

Pullo on läpinäkyvä, mutta UV-suojattu varmistaaksemme, että öljy ei pääse härskiintymään normaalissa valossa. Käytämme pumppupulloa, jotta voit helposti antaa oikean määrän öljyä, käyttämättä erillistä mittakippoa.

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
300ml13.90 €
500ml17.90 €