« Takaisin

HappyDog Irland

Kaikille herkkusuille, jotka etsivät jotakin erityistä, ovat erittäin herkkiä tai myös valikoivia, tarjoaa Happy Dog ainutlaatuisen mahdollisuuden: epätavallisen maukkaan Super-Premium-täysravinnon Irland, joka on valmistettu hienosta lohesta ja maukkaasta kaniinista. Huolellisesti valikoitujen komponenttien (ei lammas- ja siipikarjaproteiinia, ei riisiä, soijaa ja vehnää), erityisen hellävaraisen valmistusprosessin ja erityisesti sovitetun proteiini- ja energiaosuutensa vuoksi Happy Dog Irland soveltuu myös erittäin hyvin herkkien koirien ja niiden erityisten tarpeiden tietoiseen ravitsemukseen.

Puristeet on sovitettu ihanteellisesti keskikokoisten ja suurten koirarotujen hampaille. Tätä ainutlaatuista reseptiä täydentää luonnollisista aineksista valmistettu ainutlaatuinen Happy Dog Natural Life Concept®. Valmistettu Saksassa erittäin tiukan laadunvalvonnan alaisena!

Koostumus: Ohra, lohijauho (12 %), kaniiniproteiini* (9 %), kauratäysjyväjauho, perunahiutaleet*, siipikarjanrasva, maksahydrolisaatti, dikalsiumfosfaatti, juurikasmelassileike (lisättyä sokeria sisältämätön)*, omenarapa* (0,8 %), kananmunajauhe, ruokasuola, hiiva*, kaliumkloridi, merilevä* (0,15 %), pellavansiemen (0,15 %), simpukanliha* (0,05 %), yucca schidigera* (0,02 %), maarianohdake, artisokka, voikukka, inkivääri, koivunlehdet, nokkonen, kamomilla, korianteri, rosmariini, salvia, lakritsikasvi, timjami, hiiva (uutettu)*, (kuivattuja yrttejä yhteensä: 0,14 %). (* kuivattu)

Ravintoaineet: raakaproteiini 21%, raakarasva 10%, raakakuitu 3%, hehkutusjäännös 6.5%, kalsium 1.2%, fosfori 0.85%, natrium 0.45%, Omega-6-rasvahapot 2.5%, Omega-3-rasvahapot 0.3%

HERKKÄ RUOANSULATUS

HERKKÄ IHO

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
4kg25.00 €
12,5kg63.00 €