« Takaisin

HappyDog Karibik

Arvokasta merikalaa sisältäen sopii ihanteellisesti allergikoille.

Happy Dog Supreme Karibik on viljaton herkuttelijoiden nautinto valikoiduista raaka-aineista karibialaisen keittiön herkkujen esikuvaa seuraten. Kestävän kehityksen mukaisesti pyydystetty hienoin merikala ja erittäin vatsaystävälliset perunat hemmottelevat koiraasi hellästi ja luonnollisesti gluteenittomasti. Ainoan ja erityisen proteiinilähteen, avomerikalan – jonka proteiini- ja energiapitoisuus on keskitasoa – ansiosta tämä maistuva koostumus ei kuormita ruoansulatusta ja se sopii mitä parhaiten myös kaikkien rotujen ravinnon suhteen herkille koirille. Arvokkaat Omega-3- ja Omega-6-rasvahapot täydentävät trooppisen nautinnon ja ovat tärkeitä terveelle iholle ja kiiltävälle turkille. Valmistettu Saksassa erittäin tiukan laadunvalvonnan alaisena!

Koostumus: perunahiutaleet* (48 %), kalajauhoa avomerikaloista * (18 %), perunaproteiini*, auringonkukkaöljy, juurikasmelassileike (lisättyä sokeria sisältämätön)*, maksahydrolisaatti, rapsiöljy, omenarapa* (0,8 %), merisuola, hiiva (uutettu)*, yucca schidigera*. (* kuivattu)

Ravintoaineet: raakaproteiini 23%, raakarasva 12%, raakakuitu 3%, hehkutusjäännös 7%, kalsium 1.4%, fosfori 1%, natrium 0.35%, Omega-6-rasvahapot 2.8%, Omega-3-rasvahapot 0.35%

YKSI AINOA PROTEIINILÄHDE

EI SISÄLLÄ VILJAA

GLUTEENITON

HERKKÄ RUOANSULATUS

HERKKÄ IHO

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
4kg29.00 €
11kg66.00 €