« Takaisin

HappyDog FlockenMixer 10kg



Liha on ravitsevaa, muttei yksinään täysipainoista ja riittävää. Happy Dog FlockenMixer on  täydentävä hiutalesekoitus, joka on suunniteltu käytettäväksi  yhdessä lihan kanssa.

Lajinmukaiseen ja tasapainoiseen koiranravintoon kuuluu myös monipuolinen ja hyvin sulava kasvisravinto vaikuttavine aineineen ja kuituineen. Happy Dog FlockenMixer on ihanteellinen lihan sekaan. Se sisältää erittäin hyvin sulavia hienojakoisia hiutaleita, täysjyvähiutaleita, vihanneksia, yrttejä ja on rikastettu kaikilla  elintärkeillä vitamiineilla ja mineraaleilla. Jokaisen liha-aterian ihanteellinen täydennys.

Riisi, hirssi ja yrtit tekevät Happy Dog Flocken-Mixer -ruoasta ihanteellisen täydentäjän lihalle.

Happy Dog Flocken-Mixer: valmistettu Saksassa tiukan laadunvalvonnan alaisena.

  • Ravitseva viiden viljan sekoitus yhdistettäväksi lihan kanssa.
  • Sisältää Välimeren yrttejä ja vihanneksia.
  • Sisältää elintärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita.
  • Väri- ja säilöntäaineeton.
  • Soijaton.
  • Helposti sulava.

Valmistusaineet:
täysjyvämaissihiutaleet, maissijauho (rullakuivattu), täysjyvävehnähiutaleet, täysjyväkaurahiutaleet, hernehiutaleet (6%), dikalsiumfosfaatti, kuivattu porkkana (2%), kalsiumkarbonaatti, hirssi (turvotettu), riisijauho (puristettu), natriumkloridi, seljanmarja (kuivattu), viinirypäle, kynteli, meirami, anis, basilika, fenkoli, seljankukka, laventelinkukka, rosmariini, salvia, timjami. (Yrttejä yhteensä: 0,15%).

Lisäaineet:
Ravintofysiologiset lisäaineet:
Vitamiinit: A-vitamiini (10250 IE/kg), D3-vitamiini (1000 IE/kg), E-vitamiini (60 mg/kg), B1-vitamiini (4 mg/kg), B2-vitamiini [riboflaviini] (6 mg/kg), B6-vitamiini [pyridoksiinihydrokloridi] (3 mg/kg), biotiini (350 mcg/kg), kalsium-D-pantotenaatti (10 mg/kg), niasiini (45 mg/kg), B12-vitamiini (60 mcg/kg).
Hapettuminestoaine.
Hivenaineet: rauta (125 mg/kg), kupari (12 mg/kg), sinkki (120 mg/kg), mangaani (6 mg/kg), jodi (2 mg/kg), seleeni (0,2 mg/kg).

Hinta alk.36.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
10kg36.00 €

Suosittelemme myös

HappyDog Mini Africa 4kg

HDminiafrica.jpg&width=280&height=500
Parasta strutsinlihaa kaikkein vaativimmille koirille.

Epätavallisen maukas Super-Premium-täysravinto Happy Dog Africa on ihanteellinen kaikille vaativille herkkusuille, jotka etsivät jotakin erityistä tai ovat erittäin valikoivia. Se soveltuu myös erityisesti keskikokoisten ja suurten rotujen ravinnon..
Hinta: 30.00 €

MUSH kanan sydän, kokonainen

kanansydan-800g-web.png&width=280&height=500
Kaikki lihapakasteet ainoastaan noutomyyntinä!
Saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun tilauksesi on noudettavissa
varastotilanne vaihtelee, toimitusaika 1-21vrk



MUSH B.A.R.F. Basic® Kanan sydän luokitellaan sisäelimeksi, ja siksi sitä suositellaankin annettavaksi koiralle kerran viikossa.

Ravintosisältö/100g:..
Hinta: 5.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »