« Takaisin

Non-Stop Ferd vetovyöFerd-vyö on tarkoitettu niille, jotka viettävät paljon aikaa koiriensa kanssa ulkona luonnossa vaativissa olosuhteissa liikkuen.

Olosuhteissa, joissa tarvitset enemmän kuin tavallisen vetovyön. Tämä vyö on huipputekninen tuote, joka on valettu siten, että se istuu täydellisesti vartalosi ympärille ja takaa parhaan mahdollisen ergonomisen paineen jakautumiseen.

Vyö on vankka, ja siinä on hypalon vahvikkeet ja alumiiniset soljet. Siinä on myös sivuilla D-renkaat sivuilla pulkan vetämistä varten.

Edessä hihassa on lukko jonka saa lukittua siten että naru ei pääse karkaamaan siitä missään tilanteessa. Vyössä on myös useita lenkkejä , joihin voi kiinnittää koukkuja ja hihnoja sekä muuta vastaavaa.

 

Ferd-vyöhön on saatavana lisävarusteena myös Vyölaukku. Vyölaukun tasku on valmistettu jäykästä materiaalista suojaamaan siellä säilytettäviä tavaroita. Taskun sisällä on oma sisätasku matkapuhelimelle. Laukun ulkopuolella on myös oma pullonpidike. Vyölaukku sopii myös Trekking vetovyöhön.

 

KOKO VYÖN PEHMUSTEEN PITUUS
S 60 cm
M 70 cm
L 80 cm

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
S79.90 €
M79.90 €
L79.90 €

Lisätiedot

Toimitusaika: 1-3 viikkoa