Natural Menu

Natural Menu koirien täysravinto on korkean lihapitoisuutensa (70% tuoretta lihaa lopputuotteessa) vuoksi koirien suursuosikki!

Ainutlaatuisen valmistutavan vuoksi Natural Menu lopputuotteena sisältää huomattavasti paljon enemmän lihapohjaista valkuaista kuin esim. tavallinen jauheliha tai raakapakasteet. Vastaavasti Natural Menu lopputuotteen kosteuspitoisuus on melko sama kuin jauhelihoissa, mutta vain murto-osa raakapakasteiden kosteuspitoisuuksiin nähden.

Tuotteen valmistukseen ei käytetyä lihajauhoa, vaan tuoreita kokonaisia kanoja, kalkkunaa ja karitsaa. Tuotteessa ei myöskään ole halpoja täyteaineita, kuten vehnää tai soijaa. Korkean sulavuuden vuoksi tuotteet sopivat erinomaisesti myös herkkävatsaisille ja nirsoille koirille.

Puolikosteat nappulat pureskellaan hyvin, olloin tärkeät syljen entsyymit tulevat mukaan ruuansulatustoimintaan luonnolllisella tavalla. Tuotteet eivät enää turpoa vatsassa, lisäksi sulavuus on huippuluokkaa - sen huomaat pienempinä jätöksinä ja vatsan ja turkin hyvinvoinnin lisääntymisenä.

Tuote sopii koostumuksensa vuoksii myös koirille, joiden on vaikea pureskella kovia luita tai ruokanappuloita.

Natural Menun säilömiseen ei ole käytetty lainkaan synteettisiä säilöntäaineita.

Tuotteita yhteensä 1 kpl