« Takaisin

Non-Stop tassurasva

Non-stop Paw Ointment-tassuvoide on valmistettu vain luonnollisista aineosista.

Voide parantaa rikkoutuneen ihon ja hoitaa kuivia tassuja. Levitetään kuiville tassuille ennen ja jälkeen toiminnan. Voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevästi. Talvisin se suojaa tiesuolalta, lisäksi se estää lumen tarttumisen tassukarvoihin.

Voide on ainutlaatuinen, sillä se hengittää ja päästää kosteutta läpi. Tämä on tärkeää koska koiran anturat hikoilevat. Vedetön.

Sisältö: Rapsiöljy, kookosöljy, oliiviöljy, mehiläisvaha, auringonkukkaöljy, laktoferriini, kehäkukka, rosmariini, kamomilla, arnikka, luonnolliset eteeriset öljyt: limoneeni, linalooli.  

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
50ml16.90 €

Lisätiedot

Pakkauskoko: 100ml
Pakkauskoko : 50ml

Suosittelemme myös

Non-Stop Freemotion harness 5.0, Black/orange

non_stpojjkjhkjkjkjbjbjbjb.jpg&width=280&height=500
Tuotteen kuvaus

Non-stop dogwear Freemotion 5.0 on säädettävä vetovaljas koiralle. Ergonominen muotoilu tarjoaa koiralle täydellisen vapauden liikkua jättäen hengitystiet vapaiksi. Tässä Freemotion valjaan päivitetyssä versiossa on klassisen Y-muotoisen kaula-aukko, jonka ansiosta koiran etujalat..
Hinta: 89.95 €

Non-stop dogwear Bike Antenna KlickFix

BICE_ANTENNA_KLICKFIX.jpg&width=280&height=500
Non-Stop Dogwear Bike Antenna Klickfix on kätevä irroitettava antenni, joka estää vetonarun sotkeutumisen eturenkaaseen koirapyöräilyssä. Ehdottoman tärkeä turvallisuutta lisäävä varuste kovanopeuksisissa koiraurheilulajeissa! Sen voi myös irroittaa pyörästä helposti, jos käytät pyörääsi muulloinkin..
Hinta: 79.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »