« Takaisin

Non-Stop koiranreppu AmundsenNon-Stop Dogwear Amundsen reppu  on täydellinen varuste mukaan esimerkiksi vaelluksille, jolloin koira voi hyvin kantaa omat ruokansa ja varusteensa mukanaan. Parasta laatua ja toimivuutta, reppu on suunniteltu niin että paino rasittaa koiraasi mahdollisimman vähän. Säädettävissä kaulan ja mahan ympäriltä. Kaulaosa on tuettu.

Pakkaa painavimmat tavarat repun etuosaan ja siten että paino jakautuu tasaisesti molemmille puolille. Aseta reppu omien reisien ympärille ja tarkista että paino on jakautunut tasaisesti ja varmista että mitään kovaa tai terävää ei tule koiraasi vasten. Kun koirasi on täysikasvuinen voit varovasti alkaa totuttelemaan sitä reppuun. Pikkuhiljaa voit lisätä painoa ja matkaa kun koirasi tottuu lisäpainoon. Kokenut ja hyvin treenattu koira voi kantaa noin 30-50% sen omasta painosta.

Amundsen koiran reppu on ergonominen reppu koirille. Koirasi voi kantaa tavaroita ja ruokaa repussa pitkiä matkoja koska reppu istuu poikkeuksellisen hyvin, siinä on monipuoliset säätömahdollisuudet sekä optimaalinen ja selkäystävällinen painojakauma. Amundsen repussa on suuri pakkaustilavuus sivussa olevien veden- ja säänkestävien kuivapussien ansiosta.

Alla oleva kokotaulukko auttaa sinua valitsemaan oikean kokoisen Non-Stop Dogwear Amundsen repun koirallesi. Otathan huomioon että mitat ovat suuntaa-antavia.

Kokotaulukko:

KOKO REPUN LEVEYS* KOIRAN PAINO ESIMERKKIROTUJA
XXS 56cm 8-12kg Shiba Inu, Cockerspanieli
XS 60cm 10-17kg Bretoni, Snautseri
S 64cm 15-22kg Bordercollie
M 68cm 22-30kg Setteri
L 74cm 30-45kg Saksanpaimenkoira, Rhodesiankoira
XL 82cm 40-60kg Alaskanmalamuutti
XXL 92cm 55-80kg Tanskandoggi

* = Repun levein kohta kun se on levitettynä, mitattu repun alapuolelta. Tämä mitta kertoo kuinka korkealle koiran kyynärpäistä reppu tulee. Mittaa koirasi kyynärpäästä selän yli toiseen kyynärpäähän. Reput tulisi ylettyä koiran kyynärpäihin asti.

** = Rotuesimerkit ovat vain esimerkkejä; ota huomioon myös koiran sukupuoli ja suhteellinen koko toisiin samanrotuisiin koiriin.

Hinta:179.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
XXS
XS
S
M
L
XL
XXL

Lisätiedot

Toimitusaika: 1-3 viikkoa

Suosittelemme myös

Non-Stop huomioliivi

huomioliivi.jpg&width=280&height=500
HOX Poisto tuote. Ei vaihtoa tai palautusta.
Kirkkaan oranssi huomioliivi metsästykseen ja lenkille.
Valmistettu kestävästä RipStop-kankaasta.
Selkäosassa ja niskassa joustavaa materiaalia, jonka ansiosta istuvuus on hyvä ja eikä häiritse koiran liikkumista. Heijastimet, vetoketju selän päällä. 
..
Hinta: 40.00 € - 69.95 €

Vaihtoremmit Non-Stop valjaisiin

ekstra-strikker_medium_1_1.jpg&width=280&height=500
Free Motion- ja yhdistelmävaljaan sivuremmit ovat kulutusosia, jotka kuluvat ajan kanssa ja tällöin ne on syytä vaihtaa.
Hihnat ovat helposti vaihdettavissa. Vaihda aina kummankin puolen remmit samalla kertaa. Myydään pareittain, leveys 2,5cm. 
Hinta: 8.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »