« Takaisin

Non-Stop Fjord raincoat



Älä anna sateisen sään estää teitä menemästä ulos ja pitämästä hauskaa yhdessä! Tämä koiran sadetakki pitää koirasi puhtaana ja kuivana myös rankkasateessa. Ja kun palaat kotiin märiltä ulkoiluseikkailultasi, myös talosi pysyy puhtaana ja kuivana. 15 000 mm vesipilariarvoinen kestävä polyesterikuori pysäyttää tuulen ja sateen. Hengittävä kalvo mahdollistaa ilmanvaihdon ja vähentää kondensoitumista.

Tuulen- ja vedenpitävyyden lisäksi tuotekehittäjämme ovat lisänneet sadetakkiin älykkäitä ominaisuuksia, kuten reiät sadetakin rinnan alle. Valumareiät estävät veden kerääntymistä koiran mahan alle, mikä voisi aiheuttaa sille kylmän ja epämukavan olon. Fjord sadetakki peittää koirasi kehon muodosta tai koosta riippumatta ja siinä on helposti säädettävät kiristyspisteet optimaalisen istuvuuden takaamiseksi. Suuri kaulus suojaa koirasi niskaa.

Tämä koiran sadetakki on suunniteltu niin, ettei se rajoita liikkumista. Vaikka juoksisittekin täydellä nopeudella, koirasi jalat voivat liikkua vapaasti. Jalkahihnat auttavat pitämään sadetakin paikoillaan ja estävät sitä nostamasta kovassa tuulessa.

Erityinen talutushihnan aukko sallii valjaiden käytön sadetakin alla. Heijastavat yksityiskohdat tarjoavat hyvän näkyvyyden pimeässä ja pilvisinä päivinä. Fjord sadetakki on kevyt ja se voi pakata helposti säilytyspussiin.

Hinta:69.95 €

Vaihtoehdot

Tuote
40cm oranssi
40cm violetti
45cm oranssi
45cm violetti
50cm oranssi
50cm violetti
55cm oranssi
55cm violetti
60cm oranssi
60cm violetti
65cm oranssi
65cm violetti
70cm oranssi
70cm violetti
80cm oranssi
80cm violetti
90cm oranssi (tilaustuote)
90cm violetti (tilaustuote)