« Takaisin

Adapteri Combi PlusKoirajuoksutusadapterit on kehitetty pitkän testityön tuloksena tekemään koiran juoksuttamisesta, sekä mahdollisesta vedättämisestä mahdollisimman helppoa ja turvallista.

Samaan adapterirunkoon on integroitu sekä narun kiinnitys, että narun ohjurijousi. 

Yksinkertaisuudessaan adapterin toimintaidea on vapauttaa ohjastaja koiran kiinnipitämiseltä, sekä estää hihnaa taikka löystynyttä vetonarua sotkeutumasta renkaaseen tai kelkan jalaksen alle.

Adapteri myös vaimentaa jousensa välityksellä  äkilliset nykäykset kulloinkin käytössä olevan laitteen runko-osaan, jolloin ne eivät kohdistu esimerkiksi ohjaustankoon tai pahimmassa tapauksessa itse ohjastajaan. 

Sivulla koiraa ravuuttaessa adapteri huolehtii yhdessä lyhyen ravinarun kanssa siitä, ettei koira ylety laittamaan päätään renkaan etupuolelle, joten se on helppo pitää koko ajan vierellä ja hallittavissa.
 
Lisäksi sivukäytössä koira on koko ajan asettautunut hieman kuljettajan etupuolelle, joten koiraa on huomattavasti helpompi kontrolloida kuin käytettäessä perinteisiä juoksutuslaitteita.

 
Etuna perinteisiin juoksutuslaitteisiin on myös se, että Kainpon koiranjuoksutusadapterit ovat asennettavissa Kickbike-potkulautojen, sekä Kickspark-potkukelkkojen lisäksi myös useimpiin polkupyöriin.


Combi Plus-malli on  monikäyttöisyydessään ylivoimainen, koska muuntuu käden käänteessä sivulla ulkoilevan kotikoiran juoksutuslaitteesta vetoharrastajan apuvälineeksi ja ilman työkaluja. Ulkoilutuspuolen vaihto sekä jousen kääntäminen vedätysasentoon sujuu kädenkäänteessä!

Combi PLUS-mallissa on jykevä jousi, jotta sivulla juoksutettaessa koiran hallinta on entistä helpompaa. 

Tekniset tiedot:

  • jousi käännettävissä molemmille puolille ilman työkaluja
  • jousi irrotettavissa 4mm kuusiokoloavaimella (myös koko jousellisen varsiosan voi irrottaa ilman työkaluja)
  • jousi vahvuudeltaan 5mm
  • sisältää kaksi kiinnityspantaa (54mm ja 38mm) -> sopivat useimpiin runkoihin
  • paino 540g

Hinta:89.00 €