« Takaisin

MHB kanaKARP 500g

-elävä ravinto-

Maitohappobakteerikäymisellä kypsytetty  vähähiilihydraattinen koiranruoka.

Ruoka suunniteltu  "terveiden" koirien suolen bakteeritasapainon kunnossapitoon. Kaksi-kolme kertaa viikossa MHB-KARPilla riittää.

Jos koira kärsii hiiva/home ongelmasta ja tätä kautta allergioista, silmä-,korva-,iho- tai/ja suoliongelmista, laitetaan se yksinomaan neljän viikon MHB-KARP kuurille.

MHB-KARP sopii yksinomaisena ruokana mainiosti koko koiran eliniän.

MHB-KARP sopii epileptikoille ja ADHD tapauksille. Näillä aivojen välittäjäaineet muuttuvat kun ne alkavat toimia ketoosilla sokerin sijaan. Diabeetikoille veren sokerin alentajana MHB-KARP on taivaan lahja.

Maitohappobakteerikäyminen hajottaa rasvaa rasvahapoiksi ja proteiinia aminohapoiksi sekä sokeria maitohapoiksi. Näin ruoan imeytyminen helpottuu.

Koska kyseessä on elävä ravinto,tulee se sulattaa jääkaappilämpötilassa. Tuote pidetään vuorokausi huoneen lämmössä jolloin se jatkaa valmistumista.

KOOSTUMUS: suomalainen broilerin liha ja elimet, vihannekset, hapankaali, kananmuna, piimä, pellava, kauralese, sokerijuurikaskuitu, maitohappobakteeri, omenaviinietikka. Sisältää luuta.

RAVINTOSISÄLTÖ: 

  • energia 807kJ/100g
  • valkuainen 50.8%
  • rasva 43.9%
  • hiilihydraatti <0.1%
  • kalsium 50.4g/kg
  • fosfori 30g/kg
  • kosteus 66.8%
  • tuhka 12.4%
  • raakakuitu 1.05%

Annostus: n. 1kg/30kg/vrk

 

Hinta:3.20 €

Suosittelemme myös

HappyDog Mini Irland 4kg

hd-sensible-irland_49.png&width=280&height=500
Kaikille niille, jotka etsivät jotakin erityistä tai jotka erityisten ravitsemusvaatimusten vuoksi joutuvat käyttämään erityisruokaa, tarjoaa Happy Dog ainutlaatuisen mahdollisuuden:
Irland, valmistettu puhtaasta lohesta & kaniinista, ohrasta, kaurasta ja perunoista. Ainutlaatuinen Happy Dog Supreme..
Hinta: 22.00 €

HappyDog FlockenMixer 3kg

hdflomix.jpg&width=280&height=500
Liha on ravitsevaa, muttei yksinään täysipainoista ja riittävää. Happy Dog FlockenMixer on  täydentävä hiutalesekoitus, joka on suunniteltu käytettäväksi  yhdessä lihan kanssa.
Lajinmukaiseen ja tasapainoiseen koiranravintoon kuuluu myös monipuolinen ja hyvin sulava kasvisravinto vaikuttavine aineineen..
Hinta: 13.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »